MELBOURNE!
Door: ruben
Blijf op de hoogte en volg ruben
27 April 2009 | Australië, Sydney
In Adelaide ben ik een dag of 4 gebleven. Beetje saaie stad, maar wel een strak casino met snelle dealers waar ik nog wat uurtjes aan de pokertafels heb doorgebracht. Ik was denk ik een jaar of 6 jonger dan de jongste aan de tafel toen ik aanschoof. Na een uurtje spelen voelde een gast van een jaar of 30 zich persoonlijk aangevallen door mijn spel. Begon commentaar te geven dat ik achterlijk speelde en dat ik geen idee had waar ik mee bezig was. Dat vind ik mooi he, haha, dat vind ik mooi. Dus krijg een minuut of vijf later de gelegenheid om hem op de river van toppair te laten folden. Hij folde met de opmerking: je moet het nu wel hebben, zelfs jij zou niet je hele stack op het spel zetten in een bluf... Ik laat hem mooi een 8 hoog zien (gemiste str8+FD) die ik op de river voor een potbet all schuif. De blik in zijn ogen, onbetaalbaar:D.
Toen Adelaide toch wel een beetje begon te vervelen heb ik een great ocean road tour geboekt naar Melbourne. Don had daar veel over verteld en zijn verhalen kwamen veelal uit. Superleuke drie dagen gehad met een leuke groep. Nu in Melbourne aangekomen en dit is toch wel een erg relaxte stad om in rond te dwalen. Vanavond is het hier maandagavond, stapavond dus. Ik ga met twee engelse kerels uit mijn hostel het nachtleven hier weer eens verkennen. Wordt mooi;)
Foto's ga ik binnenkort weer uploaden, zitten weer wat leuke tussen! Tot dan,
C Ya, take care,
Ruben
27 April 2009 - 10:25
Don:
Dope!!! Wish I was there.. -
27 April 2009 - 10:55
Des:
Supervet verhaal ouwe, niet alleen de blik van die gast was onbetaalbaar, ook jouw verhaal is onbetaalbaar :D XX <3 -
27 April 2009 - 13:56
Obbe:
hahaha über move ;) mooie beleveninssen jongen, stoer dat je zelf verder gaat! lolz elke avond is stapavond daar toch?
Take care. -
28 April 2009 - 08:41
Ruben:
@Don: there'll always be a next time;)
@Obbe: Elke avond is stapavond, I promise;) -
28 April 2009 - 08:45
Ruben:
@Des: omg, u should have bin there;) hahaha, moest daarna wel in LDP (lock down poker) gaan obv, kon niet blijven kutten natuurlijk:P