blogblogblog

Door: ruben

Blijf op de hoogte en volg ruben

02 Maart 2009 | Nieuw Zeeland, Wellington

Hallo trouwe webloglezers! Hier komt weer een update van de andere kant van de wereld:) Na we terug waren gekomen uit sunshine coast nam Micheala ons mee om te gaan jetskien. Dat was echt retegaaf, er zit echt veel meer vermogen in die dingen dan je op het eerste gezicht zou verwachten! En we hebben natuurlijk ook tot de grens toe uitgetest en gekeken wat we ermee konden doen. Teruggekomen bij michaela's huis was het toch wel weer fijn om terug te zijn want na een kleine drie weken is dit toch wel een soort 'thuis van huis' geworden. Een paar erg rustige dagen gehad, beetje Brisbane wezen verkennen en wat doelloze shizzel gedaan. Kortom, het wordt binnenkort weer tijd om wat constructiefs te doen. Je kan hier voor een relatief laag bedrag een paar dagen of langer op een zijlschip een cruise langs de eastcoast maken waar je de kans krijgt om te snorkelen, duiken met dolfijnen zwemmen en dat is natuurlijk gewoon supervet! Hoe en wat valt nog te bezien maar plannen zijn er iig. Afgelopen weekend hebben we een soort van pretpark bezocht met wat wateratracties e.d. en dat was maar goed ook want het is hier gewoon 36 graden... litteraly swetting my ass of dus:P Ook naar een feestje geweest en daar goed naar mijn zin gehad. Daar lekker buiten gezeten en afgekoeld van de hete dag, met wat drankjes ldo (like duh obvious red.). Toen ik daar even over m'n schouder keek zag ik daar gewoon een wombat over de schutting wandelen:D superlachen want die beesten zijn gewoon supervet! De flora en fauna is hier sowieso een stuk anders dan in Nederland vanzelfsrpekend, maar het is toch wel apart als je de achtertuin inloopt dat je dan wordt toegekwetterd door een schare felgele vogels met rode strepen:D

Ik heb vandaag trouwens een laptop gekocht want ik werd onderhand een beetje gaar van die trage internetcafe's waar je afgezet wordt waar je bij staat... Ik ga zo ook nog even wat foto's onine zetten en die zijn te vinden op picasaweb.google.com/rubenjurna Have fun watching!

have a nice day;)

Ruben

• 02 Maart 2009 - 10:46

Juul:

lekker om te lezen, Ruub. Zo, dus je hebt de knoop doorgehakt wat de laptop betreft. Ik hoop dat hij je gaat bevallen en dat hij maar veel mooie dingen mag voortbrengen. Ik heb heeeeel erg genoten van mijn gesprek met jou gisteren, heel fijn, zo gewoon en lekker lang bij te praten. Ben deze week alweer naar friesland, ditkeer als trainer en voor 4 dagen, zaterdagavond weer terug. We bellen weer he, zondag. alle liefs,

• 02 Maart 2009 - 14:27

Don:

ik ben blij dat jij ook blogs schrijft want de helft van wat jij schrijft is gewoon neit te vinden op mijn weblog terwijl ik het ok allemaal meemaak! haha stoer barrie

• 02 Maart 2009 - 19:58

Barrie:

kei coowl dat je laptop hebt gekocht! Nu kunnen we eindelijk webcammen, hihihihihih maar goed man, leuke blog spreek je snel weer :P
    rubentje!!! <3 <3 <3 <3 <3

• 03 Maart 2009 - 12:57

Obbe:

constructiefs haah, nice going ;D ! leuke blog(s) inderdaad tot de volgende keer!

• 04 Maart 2009 - 07:02

Ruben:

hahah, ja die cruise wordt echt zwaar relaxt... moet alleen Don nog overhalen om balla stijl in de duurste kamers op het schip te gaan zitten... erco tv en al dat soort spul dat je helemaal niet nodig hebt:)

• 04 Maart 2009 - 09:36

Marlieke:

school is so boring, and i'm so jealous..

• 05 Maart 2009 - 19:40

Des:

I'm so jealous, school is so boring...

• 06 Maart 2009 - 12:06

Base:

Yo ruubke! Wat voor laptop heb je gehaald??
    xxx

• 06 Maart 2009 - 15:13

Ruben:

humz, cheapste die ze hadden :D maar wel goed ding, specs: 2gb ram, 2gh processor, 14 inch en rest geen idee;)

• 14 Maart 2009 - 16:08

Anna:

pfoeii!!

Eerste wat ik lees als ik deze site op kom:
    Mijn status: Ik ben terug over 88 dagen..

88 dagen!? teringhell, 88 dagen!?!??! kaakk!!

pfffssshh.. Nog 88 dagen! Nog 88 dagen.... Nog 88 dagen... Nog 88 dagen.