Liften en carnaval - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van ruben jurna - WaarBenJij.nu Liften en carnaval - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van ruben jurna - WaarBenJij.nu

Liften en carnaval

Door: gubben

Blijf op de hoogte en volg ruben

07 Februari 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland

Ongelofelijk maar waar, ik schrijf nu alweer een nieuwe weblog... reden: toch nog wat dingetjes die ik wil 'sharen'. Gister vertrokken Don en ik uit Wellington. Plan was: liften en dus gratis naar Auckland komen... Ik kan alvast vertellen dat dat een grote FAIL werd. In Wellington is er in dit weekend een groot feest aan de gang. Iedereen doet een raar pakje aan en gaat als een gek bier lopen drinken. Carnaval dus! Je kan hoog of laag lullen, men viert hier ook gewoon carnaval:D Super leuk dus, alleen jammer dat we weer door moesten reizen want alle hostels zijn daar momenteel ' fully booked'. Met goede hoop checken wij 1,5 uur te laat uit om vervolgens maar een bordje te maken met AUCKLAND erop. Ergens langs een weg gaan staan die naar Auckland zou gaan, muziekje opzetten en wachten... In het begin hadden we allebei nog goede moed dat we snel een lift zouden krijgen maar naarmate de uren begonnen te verstrijken zakte ons enthousiasme steeds meer. Naja, geen probleem natuurlijk, dan nemen we gewoon het vliegtuig. Is wel zo comfortabel;) Bus naar Vliegveld tickets geboekt en we were on our way. Hier in Auckland aangekomen meteen weer even gaan checken of de Fusion bar nog steeds even leuk was als 3 weken terug en dat bleek idd zo te zijn:D Goed geproost op mijn verjaardag, want ja, ben inmiddels 20 geworden! Veel leuke smsjes en berichtjes gehad van mensen die er daadwerkelijk aan dachten dat het in NZ 12 uur later is dan in Nederland! Ongelofelijk, zou daar zelf nooit op gekomen zijn... Vanavond mocht ik als caeautje van m'n ouders een fles champagne open trekken en ik heb zo het gevoel dat die wel soldaat gemaakt gaat worden zometeen in de jacuzzi:D

Ik heb ook weer nieuwe foto's online gegooid en die zijn zker de moeite waard om te bekijken! Ook een filmpje van het liften en als ik die zo terug kijk begin ik beetej te snappen waarom nietmand ons mee wilde nemen;)

Ciao Ruben

Gefeliciteerd Ruben!

• 07 Februari 2009 - 13:29

Hanmoors:

ha die jarige!
    van harte jongen, geen tiener meer, op naar de twenties!
    a big verjaardagshug en vier ze!
    met heel veel liefs........omi Han

• 07 Februari 2009 - 13:29

Des:

Gefeliciteerd man! :) Nu ben je net zo'n ouwe zak als ik :P

• 07 Februari 2009 - 14:47

Chris:

dag Ruben,
    gefeliciteerd met je verjaardag, je eerste en naar ik mag hopen toch niet je laatste zo ver van huis. Je hebt wel een tijd van genieten zeg.
    Vet, cool, chill, fusion, jacuzzi en (af en toe??) een drankje of 2 of meer. Ga je ook nog de natuur in of zo of blijf je in de steden en dorpen hangen.
    Wij zijn benieuwd naar je volgende bericht
    Chris

• 07 Februari 2009 - 14:48

Annaananaa:

hahahahha stelletje mongolen:') echt hoor!! Dankje voor tattoo picca's, ziet er echt superuit! Donald zal vast wel naast je zitten dus hetvolgende: Leuke zwembroek :D

Kusjessss!!!

• 08 Februari 2009 - 09:33

Dilles-Jan:

Gefeliciteerd Ruben!
    een bietje laat maar altijd beter dan niks .by the way hoe is de konditie nu ?

• 08 Februari 2009 - 10:24

Annemarie:

Ha Ruben,
    Beetje te laat, maar toch nog van harte proficiat met je verjaardag! Zo te horen heb je het goed gevierd!

• 08 Februari 2009 - 13:01

Ruben:

Haha, thanx voor reacties:) En nee, ben nog niet de natuur in geweest, alleen nog maar de steden gezien van NZ, daar leven iig geen enge planten die je opeten als je gaat slapen snachts:)

@dilles: Voor ONI begrippen is mijn conditie echt HEEEL slecht:D Maar komende maand in Brisbane ga ik maar eens abbo kopen voor sportschool, weet nog niet of ik daar dan ook daadwerkelijk tijd door zal brengen, maar het is een begin!

• 08 Februari 2009 - 21:12

Yo Boy Base:

Nogmaals happy birrrrthday ma boy ;) Jammer van het liften, can't have it all right? Leuke tijd nog daar verderzz ik check je later, wie weet ziek jouw koppie wel weer op de webcam hihi :D

• 09 Februari 2009 - 15:11

Jopie En Adrie:

we willen je nog even feliciteren met je verjaardag van afgelopen zaterdag. We lezen regelmatig je berichten en snappen dat je the time of your life hebt.
    GENIETEN!!!!!!!
    liefs jopie

• 10 Februari 2009 - 19:26

Des:

ja ik wil niet achterlopen, nogmaals gefeliciteerd man!

• 15 Februari 2009 - 03:36

Don Diego: