Mijn eerste blog:) - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van ruben jurna - WaarBenJij.nu Mijn eerste blog:) - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van ruben jurna - WaarBenJij.nu

Mijn eerste blog:)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg ruben

14 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland

Zo! Het is nu eindelijk zover! Dit eerste berichtje typ ik vanaf de andere kant van de wereld, in auckland om precies te zijn. De reis begon meteen al vrij traag, 4 uur vertraging in a dam. Daarna ging alles vrij vlotjes. In Hong Kong was mijn vlucht al getransferred waardoor ik 2 uur later op een directe vlucht naar auckland door kon reizen. Geen tussenstop in Sydney en door de eerdere vertraging was ik zelfs een uurtje of 10 eerder in auckland dan verwacht! Voordat ik verder ga wil ik allereerst vooral mijn zus(je);) bedanken voor het leuke boekje wat ze voor mij heeft gemaakt en iedereen die daar een berichtje in heeft achtergelaten!

Gister was dus mijn eerste dag in auckland. Don kwam me ophalen van het vliegveld en nadat we eerst even een gezond ontbij hadden gehaald bij de mac gingen we richting centrum waar we eerst even een hostel moesten zoeken. Nadat we onze backpacks op een kamer hadden gedumpt gingen we de stad verkennen. Allereerst even een speakset halen voor de ipod. Moeten natuurlijk wel muziek kunnen luisten tijdens het bierdrinken:D Daarna in Auckland central park gaan zitten met een sixpack corona's en muziekje op achtergrond... moet zeggen dat dat toch wel vrij nice was;) Foto's komen er ook aan, bleek dat ik dezelfde camera als Don heb gekocht... haha, stevig dingetje, kan onder water en kan gewoon op de grond laten vallen van <2,5 mtr. (en ja dat heb ik ook al geprobeerd!

Dikke kus voor iedereen thuis en ik houd jullie op de hoogte!

• 14 Januari 2009 - 09:05

Marlieke:

"En ja, dat heb ik ook al geprobeerd"
    *Sigh

• 14 Januari 2009 - 09:55

Nikolet:

Hey Ruben,

Lees dat je al veilig en wel bent aangekomen! Gaaf joh!
    En zo te lezen is je eerste dag best chill! Haha.
    Heel veel plezier en succes verder, ik zal je blog een beetje in de gate houden:p

x Nikolet

• 14 Januari 2009 - 14:23

Anna:

missiiing joeeeeeeeee!!!

Super dat je bent aangekomen! waiting for new blogzzzz!

much love!x

• 14 Januari 2009 - 15:51

Don:

Sorry dat ik hem van jullie af moet pakken allemaal.. Maar ja ik moet wel eerlijk zeggen dat ik er erg blij mee ben:D En hij is in een half jaartje weer terug, alles komt goed;)

• 14 Januari 2009 - 21:13

Thomas Heijblom:

ruben zonder bier komt egt nooit voor :P
    maar maak er wat van jonge (H) gebeurt niet iedere dag dat je zover van huis bent !