Blogblogblog - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van ruben jurna - WaarBenJij.nu Blogblogblog - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van ruben jurna - WaarBenJij.nu

Blogblogblog

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg ruben

05 Februari 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland

Na een dikke week in Christchurch was het weer eens tijd om wat nieuwe oorden op te gaan zoeken. Vliegticket naar Wellington geboekt en hop hop daar gingen we weer. Aangekomen in Wellington eerst even wat eten gaan halen, het was ondertussen alweer half tien in de avond dus tijd voor diner. Jammer genoeg zijn er rond die tijd alleen nog erg slechte vreetschuren open waar wij dan toch maar dankbaar gebruik van maken. Deze keer had ik ECHT geen zin meer in de macdonalds dus maar een burgertjes gedaan bij de burger king... Toen de vrouw achter de kassa verontschuldigend zei dat het toch even 3 minuten ging duren besefte ik dat het tijd was om eens wat gezonder te gaan eten. Zo gegegd zogedaan en volgende ochtend lekker bij een sushibar ontbijt gehaald waarna we Wellington beetje verkend hebben. Oordeel so far over Wellington: niet zoveel bijzonders, redelijk klein als je bedenkt dat dit de hoofdstad van Nieuw-Zeeland is. Rond een uur of zes halfdood op me bed geploft en was meteen vertrokken.

Don maakt me om kwart over negen wakker met de opmerking dat het toch echt weer tijd is om wat biertjes weg te gaan tikken en aangezien het woensdag is, moeten we er natuurlijk een mooie stapavond van gaan maken. Alle drankjes waren 4$ dus als ik daar geen misbruik van zou maken zou ik gewoon een dief zijn van me eigen portomonnee zijn:) Alle clubs zo'n beetje verkend en rond half vijf was het weer tijd om m'n mandje op te gaan zoeken want het lijf was weer moe...hahaha
Ben paar dagen terug ook voor het eerst een van de plaatselijke smethuizen (casino red.) gaan verkennen maar toen ik daar op m'n slippers rustig naar binnen wilde wandelen werd ik de deur gewezen door een grote vent die iets te groot was op mee te gaan sollen:P Maar echte werk begint pas in Melbourne natuurlijk in het Crown, des weet wel waar ik over praat;)

Volgende stop zal Brisbane Australie zijn waar gratis in de woning van een nicht van Don kunnen overnachten. Volgende weblog zal daarvandaan komen;)

Ciao, Ruben

• 05 Februari 2009 - 05:18

Marlieve:

Jeej

• 05 Februari 2009 - 06:47

Des:

Hee, supergaaf man! Ga zo door! (L)

• 05 Februari 2009 - 13:20

Obbe:

ahah omg op zijn slippers lol, lekker bezig

• 06 Februari 2009 - 06:25

The Family:

Ha lieve Ruben, in aanloop naar de eerste minuut van jouw verjaardag wensen wij jou alvast een zon- en liefde-overgoten begin van je 21e levensjaar! Wij omhelzen jou van afstand, tons of Love, mams